Water & sanitaire voorzieningen

Bij het uitkiezen van je nieuwe sanitaire voorzieningen, is het belangrijk dat alles aansluit op jouw wensen. Van de uitstraling tot de installatie; Gebr. Sikma B.V. zorgt ervoor dat alles tot in de puntje wordt verzorgd. Ook denken wij mee met hoe jouw wensen tot uiting komen. Denk hierbij aan:

  • Ontwerpen
  • Materialen
  • Kleuren
  • Afwerking
  • Technieken

Advies op maat

Voor al je advies op het gebied van sanitaire aanpassingen of vervangen van onderdelen van je toilet of badkamer ben je bij Gebr. Sikma aan het juiste adres. Wandtoilet, designbad, thermostatische kranen of een nieuwe douchewand. Wij zorgen er samen met jou voor dat je sanitaire voorziening compleet naar wens worden geïnstalleerd. Ook kijken wij naar het toepassen van de nieuwste technieken en stijlen binnen deze sector. Wanneer je ook nog gebruikmaakt van een zonneboiler, zorgt dit ervoor dat je ook nog flink bespaart op de kosten die je maakt met het gebruik van warmwater. Laat ons vrijblijvend je wensen weten en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Onze voordelen

Wij gebruiken kwalitatief de beste materialen en artikelen, maar omdat wij bij Gebr. Sikma B.V. onze sanitair groots en slim inkopen, zorgen wij ervoor dat de prijs altijd gunstig is. Naast deze goede prijs, adviseren wij je ook graag over de meest recente regelingen en fiscale voordelen die horen bij een installatie. Dit geldt voornamelijk als de installaties ten goede komen van verduurzaming van je huis of kantoorpand. Bij veel duurzame installaties zorg je ervoor dat het milieu minder belast wordt bij de opwekking van energie en het is ook voordelig voor je eigen portemonnee. Kijk bijvoorbeeld naar het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp.

Meer weten over water & sanitair?