Vloerverwarming Friesland

Naast de bekende radiatoren zijn er nog andere manieren om je huis te verwarmen. Eén van deze alternatieven is vloerverwarming. Een geweldige manier om je huis op te warmen doordat het gelijkmatig gaat, daarnaast heb je geen radiatoren in het zicht. Nog een bijkomend voordeel; vloerverwarming is altijd te combineren met onze andere duurzame installatietechnieken.

Duurzaam wonen

Naast vloerverwarming leveren wij ook diensten zoals warmtepompen en zonneboilers. Hiermee heb je niet alleen een lekker warm huis, maar ook een lagere energierekening. Zeker wanneer je huis of kantoorpand al goed geïsoleerd is.

Hoe werkt vloerverwarming?

Bij vloerverwarming worden de verwarmingselementen niet in de woning geplaatst zoals dat bij radiatoren het geval is. De elementen worden onder de vloer geïnstalleerd en opereren volledig buiten het zicht. De warmte wordt via de vloer verspreid in de ruimte.

Kan vloerverwarming ingebouwd worden in bestaande bouw?

Dat kan! Wij zorgen ervoor dat de vloer voorzien wordt van de verwarmingselementen. Dit kan door de vloer te verwijderen of door bijvoorbeeld ruimte te maken door stukken uit de vloer te frezen.

Meer weten over vloerverwarming?