Elektro technische installaties

Voor de aanleg van elektro technische installaties kunt u bij Gebr. Sikma terecht. Zowel voor nieuwbouw, renovatie of uitbreidingen van woningen of bedrijfspanden. Voor aanpassingen aan uw elektra of uitbreiding in uw meterkast, kunt u een vrijblijvend advies vragen bij onze elektricien.

  • Elektrische installaties
  • Utiliteit
  • Groepenkast
  • Verlichting
  • Intercom
  • Domotica

Aanleg of herstel elektra

Tegenwoordig kan niemand meer zonder elektra. In het dagelijkse leven sta je misschien niet al te lang stil bij de aanleg van de bestaande bedrading binnen je woning of kantoorpand, maar dit is op en ingenieuze wijze aangelegd. Het lijkt vanzelfsprekend, maar makkelijk is het zeker niet. Door onze jarenlange ervaring met elektra zorgen wij voor een veilige en netjes afgewerkte installatie. Dit geldt zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw. In bestaande gebouwen kunnen wij ook het elektriciteitsnetwerk herstellen of uitbreiden.

Advies op maat

Wij kijken samen met jou naar de beste manier om de elektra aan te leggen. Dus niet alleen naar de materialen en hoe de groepen verdeeld worden, maar ook naar een mooie manier om alles weg te werken. Daarnaast letten wij ook op het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Zo installeren wij bijvoorbeeld led verlichting. Sta je op het punt je elektra te herstellen of uit te breiden? Of heb je een nieuwe woning of bedrijfspand waar het netwerk nog aangelegd moet worden? Neem dan snel contact met ons op. Dan kijken wij samen naar de beste manier van installeren.

Slimme inkoop

Gebr. Sikma B.V. gaat voor de beste kwaliteit, maar zorgt er wel voor dat deze materialen slim worden ingekocht. Hierdoor betaal je nooit te veel voor de materialen die wij gebruiken. Onze experts installeren alles veilig en netjes. Zeker bij het installeren van elektra staat veiligheid voorop.