Airco Friesland

Airco’s en ventilatie

Een goede klimaatcontrole in  huis of bedrijfspand is goed voor je gezondheid. Denk hierbij aan het reinigen van lucht en het constant houden van de temperatuur. Ook haal je de luchtvochtigheid naar beneden, wat weer helpt tegen schimmelvorming en vochtplekken.

Ventilatie
Je kunt je pand op verschillende manieren ventileren. Een voorbeeld hiervan is mechanische ventilatie. Hierbij wordt frisse lucht van buiten het gebouw ingeleid en de gebruikte lucht gaat via de andere kant weer naar buiten. Dankzij dit systeem ben je altijd gegarandeerd van schone lucht in de woon- of werkomgeving. Als je een goede airco installeert, heb je in alle seizoenen controle over de temperatuur. 

Airco
Een airconditioning systeem zorgt niet alleen voor het koelen van de lucht, maar werkt ook in het voordeel van de luchtvochtigheid. Zo heb je complete controle over het juiste klimaat binnen je huis of kantoor.

Advies over klimaatcontrole

Ben je op zoek naar de beste manier om schone zuurstof en een constante temperatuur te regelen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Niet alleen over het installeren, maar ook over onze onderhoudsprogramma’s. Voor de beste werking van je klimaatcontrole systeem is goed onderhoud belangrijk. Als STEK-gecertificeerd installatiebedrijf zijn we bevoegd om uw airco volgens de juiste richtlijnen te onderhouden.

Meer weten over airco’s en ventilatie?